Моят първи тийм билдинг

Тийм билдинг… що за чудо е това?

Преди половин година само си мечатех за подобно нещо.. За излети с колегите, за сплотен екип. Истината е, че ако не работите в компания управлявана от млади хора (и най-вероятно сред програмисти) няма как да се сблъскате с това явление. Още една истина е, че тийм билдингите са забавни и доста уморителни.

Бяхме в Несебър. Не бях стъпвала там от 5 годишна и ето – 20 години по-късно се върнах отново там. И колко различно беше. Паркингите едно време бяха пълни с Лади, Жигули, Москвичи и тук-таме някоя Волга, а сега – от самолет нагоре. И е толкова застроено, през два метра те пресреща поредният съдържател на ресторант, за да те покани да пиеш поне едно безалкохолно при него. Докато се разхождахме един дори ни препречи пътя – той широк, пътеката тясна.

Общо взето в разходки, пиене, ядене и упражнения за екипност минаха трите дена, през които бяхме там. По-интересното в случая беше, че аз всещност още не бях служител на тази фирма, т.е. колегите ме видяха по бански още преди да разберат какво е да работят с мен. Това за добро или лошо е, все още не мога да преценя.

От месец и половина вече работя тук. Клиентът, за който работи моя екип е много готин. Приложението, което разработваме също е много идейно, вижте го на Flowscape.se. Цялата атмосфера тук е толкова различна от това, което преди ми се случваше. Колегите са супер интересни индивиди. 😆 В крайна сметка май наистина е важно сред какви хора ще попаднеш. Дано тук е моето място…

Facebook Twitter Email Linkedin Plusone Tumblr

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.