eНаходки: Popcorn Time + trakt.tv

Ако обичате да гледате най-новите филми с най-доброто възможно качество, но искате и да отбелязвате кой филм, кога и колко пъти сте гледали, останете с нас.

Ще призная, че за филмовата „супер двойка“ не разбрах сама. Всъщност за PopcornTime научих от LifeHack – Безплатни филми онлайн с Popcorn Time. В статията им ще видите много подробна информация за програмата, а аз тук ще се спра на някои неща, които са ми направили впечатление. Да започваме!

Какво е PopcornTime?

Това е програма-каталог с филми, които можете да гледате без да сваляте на компютъра си.

Какво е trakt.tv?

Това е сайт, чрез който можете да маркирате кои филми/сериали сте гледали, кога сте ги гледали, колко пъти. Има възможност и да следите кога ще излезе следващата серия на любимите ви сериали. Можете да правите списъци, да давате рейтинги и да следите статистиката на гледанията ви.

Връзката

PopcornTime и trakt.tv могат да се синхронизират и отбелязването на изгледаните епизоди/филми да става автоматично. За целта трябва да имате регистрация на trakt.tv и да въведете данните си в настройките на PopcornTime.

Лични впечатления

PopcornTime е с наистина голяма база данни с филми и сериали, но тъй като ги възпроизвежда от торенти, то разчита на пиъри. Какво значи това?

Стар филм -> Малко пиъри -> Не може да се гледа филмът

За някои филми липсват български субтитри, но има възможност да се заредят от външен файл, който сте свалили от съответните сайтове. В предишните рилийзи на програмата имаше проблем с енкодинга на българския, но това вече е оправено.
След последния ъпдейт и на програмата (PopcornTime) и на сайта (Trakt.tv), синхронизацията помежду им нещо се губи. Предполагам, че причината е, че Trakt.tv все още внедряват функции в новия си сайт, тъй като промяната при тях беше генерална.
 
За завършек искам да споделя с вас още един сайт за гледане на филми/сериали – OnlineMovies.pro.
 
Ако имате мнения, предложения или въпроси по темата, ще се радвам да ги споделите в коментарите.
Facebook Twitter Email Linkedin Plusone Tumblr

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.