Моята седмица в снимки

Тъй като не ме бива много по писането и като цяло преработвам нещата вътре в себе си, а напоследък и нямам особено време за продължителни хобита, давам старт на нов вид постинги за моя блог.
В няколко снимки ще ви разказвам какво съм правила през седмицата 🙂

Всеки понеделник ходя на стрелба, не се учудвайте, ако всяка първа снимка е мишена, пистолет, гилза, кутийка от патрони или нещо такова 😀 (Освен това баща ми стана на 50! Партито е в съботаааа!!)

DSC009107 билета за Американски балет за България! Петък идвай! :))

DSC00923 След изпита в сряда след обяд (резултатите излизат в петък сутринта! Петък идвай!!!) с dEnisLaw направихме една 5км разходка. От ТУ по Драган Цанков и надолу до Сердика Център. Поснимахме малко…

DSC00927 … и с цветенце ме зарадва 🙂 Аз, пък, за награда му сготвих пиле с лук, соев сос и горчица, добавих и гъби, защото знам колко много ги обича!
И така петък си дойде! Рано сутринта вече съм заседнала пред компютъра и нямам търпение да видя резултата от изпита! Все пак и за стипендия ще кандидатствам.
Чакам.. чакам.. все още чакам..
ЧЕТВОРКААААААА!!!!!! Стипендийо, идвай в моя джоб!!!

DSC00933(петък вечерта) Успях да снимам малко от операта преди да ми се скарат! 😀 Спектакъла беше много добър, препоръчвам го на всички любители на балета: две класически постановки, една модерна и една хумористична. За жалост нямам снимки от тях, защото непрекъснато ме гледаха разпоредителките 🙁

DSC00940Ставане в 6 часа сутринта и последващо 4 часово пътуване.. нот фън ат ол!

DSC00963Най-накрая вкъщи! Любимото коте се е камуфлажирало в хола!

DSC01059Тортааааааа! 🙂 За дядо ми, като върл любител на сладкото, имаше 3!!! парчета!
На връщане към София! И аз предадох нещо на децата от себе си 😀 Учехме се на имената на пръстите и изобщо голям фън. Оказва се, че на тази малка Рапунцел (косата и е по-дълга от нея) любимата и песен е тази:
http://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw
Така, че поздрав за нея, а и за вас 🙂

Facebook Twitter Email Linkedin Plusone Tumblr

3 thoughts on “Моята седмица в снимки

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.